Přímý kontakt

+49 268 18 07-01

Udržitelná logistika s rotačními stohovacími kontejnery WERIT

Stohovací a rotační kontejnery WERIT jsou vzhledem k současné diskusi o klimatu a nakládání s plastovým odpadem první volbou pro udržitelná logistická řešení.

Mnoho společností používá jednorázové obaly pro malé objednávky, například kartonové krabice nebo plastové sáčky. Na první pohled rychlé a snadné řešení. Při bližším zkoumání a analýze však v dalším stadiu způsobuje velké množství odpadu, kterému lze zabránit. Výhodnějším a ideálním řešením je použití otočných stohovacích kontejnerů ze série
DSB-N    TwistBox    Otočné stohovací kontejnery s hranou ve tvaru u

Stohovací kontejnery lze po naplnění stohovat a díky své pevné konstrukci jsou velmi stabilní. Když jsou prázdné, mohou být jednoduše vloženy do sebe a lze takto dosáhnout snížení objemu až o 65%.
Plastové přepravky WERIT snižující objem, používají se ve vnitřní i vnější logistice, protože potěší svými speciálními vlastnostmi. Jsou nárazuvzdorné, nerozbitné a rozměrově stabilní, a proto jsou kromě ruční manipulace vhodné také pro technologii automatických dopravníků a výrobní linky.

Hladké povrchy nádob třídy HDPE poskytují dobré čisticí vlastnosti. Ideální podmínky pro vícenásobné použití v dopravě a logistice. Také nejsou příliš citlivé na kyseliny a jsou odolné vůči chladu a teplu. Ideální vlastnosti, zejména pro použití v potravinářském průmyslu. Splňují vysoké hygienické požadavky a zaručují bezpečnost potravin. K ochraně obsahu kontejneru kromě vlastností stohování jsou v závislosti na dané verzi  také k dispozici specializovaná víka.

Nedostatek úložného prostoru a logistiky v průmyslových podnicích jsou běžné, ale také nákladné a časově náročné. Často musíte cestovat na větší vzdálenosti a potřebujete více úložného prostoru. Ve skladu se vždy snažíte ušetřit místo nebo vytvořit nové, náklad v logistice musí být využit efektivně. Kdo chce hradit vysoké náklady za přepravu prázdných kontejnerů? U našich chytrých otočných stohovacích kontejnerů lze tyto náklady snížit na minimum, protože prázdné kontejnery lze jednoduše vkládat do sebe. Jejich objem je snížen na 65%.

Vratné přepravní obaly WERIT jsou trvanlivé a vyplatí se po celou dobu životnosti kontejneru, protože jeho dobré vlastnosti znamenají, že je lze použít po dlouhou dobu užívání . WERIT shromažďuje použité plastové kontejnery a recykluje je. Vratné přepravní obaly WERIT jsou trvanlivé, protože tento materiál se díky tomuto procesu vrací do výrobního cyklu a je 100% recyklován.