Přímý kontakt

+49 268 18 07-01

Optimální a všestranné

Optimální a všestranné transportní zařízení pro úsporu místa a bezpečnou přepravu vašeho zboží. Stohovací přepravky Euronorm, klasika mezi stohovacími přepravkami, jsou praktickými všestrannými zařízeními pro skladování nebo přepravu skupin výrobků ze širokého spektra průmyslových odvětví.

Tato série výrobků od výrobce WERIT se vyrábí pomocí vstřikovacího lití více než 40 let a neustále se rozšiřuje a optimalizuje prostřednictvím různých velikostí, přísad nebo úprav designu. Stohovací přepravky Euronorm patří mezi nejuniverzálnější přepravky v sortimentu výrobků WERIT. Všestranné výrobky společnosti WERIT jsou:

optimální pro skladování a přepravu
vhodné pro ruční ovládání a automatickou dopravníkovou techniku
vysoce stabilní díky zesílenému rámu a konstrukci
snadno čistitelné a hygienické díky hladkým povrchům
odolné vůči na kyselinám a zásaditým prvkům
Odolné proti chladu a teplu

Standardní verze stohovací přepravky Euronorm je vyrobena z materiálu HDPE. Konstrukce nádoby, jakož i technologie vstřikování do forem při výrobě Vám umožní použít Vámi stanoveny další materiály, např.:

PP, základní materiál
PP, průsvitný
PP, elektricky vodivý s povrchovým odporem 10⁴-10⁶ Ohm/cm na ochranu elektronických komponentů
regenerovaný materiál

Kromě toho jsou stohovací boxy WERIT Euronorm dostupné v mnoha velikostech. V rámci velikostí mohou být další varianty nabízeny v kombinaci možností základního tělesa, boční stěny i ve verzi s rukojetí. Celkovou škálu doplňují různé možnosti víka, jako jsou zacvakávací , podpěrné nebo sklopná víčka. Díky těmto variantám jsou transportní přepravky WERIT Euronorm univerzálním plastovým kontejnerem, který lze přizpůsobit mnohým požadavkům.
Rozměry stohovací přepravky WERIT Euronorm jsou navíc přizpůsobeny rozměrům europalet (1200 x 800 mm) a průmyslových palet (1200 x 1000 mm), takže tyto nosiče nákladu doplňují sortiment a dokonale uzavírají celý dodavatelský řetězec.

K dispozici jsou držáky štítků na označování přepravovaného materiálu. Na označení kontejneru nabízí WERIT aplikaci štítků s čárovými kódy. Kromě toho je technologicky možné označit přepravku Vašim zákaznickým logem, číslováním, názvem případně jakýmkoli označením, pomocí pečeti aplikovanou za tepla. Tímto Vám jako zákazníkovi zajistí stohovací boxy WERIT Euronorm individualitu.
Potřebujete stohovací boxy Euronorm ve speciální barvě nebo v barvě vaší společnosti? Není problém, hodně stohovacích boxů Euronorm je k dispozici ve standardních barvách matná bílá, šedá, červená nebo modrá. Pokud v základní nabídce není vámi požadovaná barva obsažena, je možné nádoby vyrobit i v barvě dle Vašeho požadavku. Pod následujícím odkazem najdete základní výběr barev: Specifická Řešení